Project Description

O klijentu

Carymoving.com je firma za selidbe iz Severne Karoline, tačnije iz grada po imenu Keri.

Naš doprinos ovom projektu

Redizajn starog sajta.

Nakon ragovora sa vlasnicima firme odlučili smo se da odradimo redizajn njihovog starog sajta i unapredimo ga u modernu internet prezentaciju koja se prilagođava svim uređajima od desktop računara pa do mobilnih telefona. Samim tim uspeli smo da prezentujemo njihove usluge i kompaniju kroz jedan moderan i intuitivan websajt i tako ga plasiramo lokalnim internet korisnicima. Zahvaljujući tome korisnici usluga selidbe u Keriju su veoma lako dolazili u kontakt sa samom firmom i njihovo poslovanje preko interneta je od takozvane pozitivne nule počelo da staje rame uz rame sa klasičnim poslovanjem, da bi ga na kraju i preteklo. Danas oni imaju veći broj klijenata koji dolaze preko sajta nego preko svih ostalih oblika reklamiranja zajedno.

Par dizajnerskih i marketing trikova

Pored preglednog i funkcionalnog dizajna koristili smo i par trikova kako bi se potencijalni klijenti odlučili baš za carymoving.com

Pored takozvanog “call to action” odnosno grubo prevedeno na našem jeziku “poziva na akciju” koji se nalazi na svakoj strani i u sebi sadrži broj telefona i kontakt formu, u dogovoru sa vlasnicima odradili smo i promo-kupone koji svakom klijentu koji odštampa kupon sa sajta, garantuje popust od 25$ za lokalnu selidbu. kako se pokazalo to je bio pun pogodak.

Optimizacija sajta za pretraživače

Uz progresivnu SEO kampanju i  redovnim blog objavama uspeli smo da u veoma kratkom periodu od samo par meseci postignemo dogovorene i očekivane rezultate.

Ključna reč sa kojom smo imali najviše uspeha je upravo i sama suština njihovog poslovanja odnosno “kompanija za selidbe u Keriju” ili na Engleskom “Cary moving company” za koju se nalaze na prvoj stranici i na prvoj poziciji na Gugl pretrazi. odmah ispod plaćenih rezultata.

Kliknite ovde kako bi ste proverili verodostojnost ovog podatka.

To u suštini znači da od 5 korisnika koji ukucaju “kompanija za selidbe u Keriju” u pretrazi, njih 4 kliknu i posete  njihov sajt.

Strategija i pametno investiranje

Uz odgovarajući budžet i usku saradnju sa nama i Vi možete povećati poslovanje i plasirati vaše usluge ili produkt preko interneta. Bez obzira čime se bavite.

Zapamtite, ulaganje u websajt nije trošak – već investicija.

Najnovije objave autora Nikola Fivera Petrovic (see all)